O našoj građevinskoj kompaniji

Galex d.o.o. je kompanija koja već dugi niz godina kvalitetno i efikasno snabdeva svoje klijente sa najkvalitetnijom robom iz oblasti građevinarstva, a takođe pruža i najrazličitije vrste usluga vezano za građevinske poslove. 

U potpunosti smo posvećeni razvoju privrede u Srbiji, a posebno u opštini Rača gde je i naše sedište.

 

?

Izgradnja objekata

Specijalnost su nam objekti visokogradnje i niskogradnje, komercijalni i stambeni prostori, hoteli i objekti različitih namena u privredi. 

Rekonstrukcija objekata

Često nas angažuju da završimo već započete objekte.

Personalizovana gradnja

Izlazimo u susret najrazličitijim zahtevima naših klijenata i ispunjavamo visoke ISO 9001 standarde u gradnji.

Prodaja građevinskog materijala

Vršimo prodaju, prevoz i istovar kupljenog građevinskog materijala.

Više o nama

Preduzeće Galex d.o.o postoji od 2001. god sa sedištem u Rači. Naše preduzeće odlikuje postepen i stabilan rast, pouzdanost i domaćinski odnos prema potrošačima i zaposlenima.

Galex d.o.o. nastao je kao težnja osnivača (partnera), da u različitim poslovima svoje aktivnosti kao što su: trgovina, investicije i ostale delatnosti objedini, a tržištu ponudi kompletne odgovore na sva pitanja i zahteve klijenta u oblasti građevine.

Prateći potrebe kupaca i moderne trendove u gradnji, razvijamo svoje poslovanje prema tim zahtevima, a koji su najčešće bili usmereni na građevinske materijale, pa i njihovu ugradnju.

Ideja da se u svim prilikama izađe u susret klijentu uslovila je da u ponudu uvedemo veliki broj građevinskih usluga koje sada pružamo.

Dobra organizacija za nas je agilnost

GODINA ISKUSTVA

STALNO ZAPOSLENIH

Završenih projekata

ZADOVOLJNIH KLIJENTA

DODELA NAGRADE

Uručenje nagrade

PLAKETA

“I kamen želi da bude nešto više od onoga što jeste. Pogledajte sve te prelepe izgrađene objekte u svetu koji su nastali od jednog običnog kamena. Sve želi da ima neki veći smisao, kompanija Galex će taj smisao dati Vašem novom projektu”

Vaš Galex d.o.o iz rače